HITRA DOSTAVA – V 4 dneh

TWX® Auto Wax Super vosek popoln premaz

POLIRA, ZAPIRA IN ŠČITI VAŠ AVTO!

TWX® Auto Super vosek v spreju je izredno enostaven za uporabo na vašem ljubem avtomobilu! Preprosto popršite in dobili boste takojšen in neprekosljiv sijaj in zaščito vase barve, polirane kovine in plastike.

 Takoj doda briljanten sijaj.

 Trajna zaščita brez napora.

 Čudovit in trajen sijaj.

 Enostaven nanos in uporaba.

 

Ustvarili smo izdelek, ki zagotavlja visok sijaj in globinski efekt za vsakodnevne uporabnike vozil, in sicer kot hitro alternativo poliranju avta. Zaščitite svoj avto pred škodljivimi onesnaževalci, mrčesom in ptičjimi iztrebki ter vodnimi madeži in še več. Povrnite svojemu avtu njegov nekdanji sijaj! 

TWX® Auto Wax Super vosek popoln premaz je hitro delujoč in zelo enostaven za uporabo - nekaj izdelka morate samo napršiti na želeno površino in obrisati.

14-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Želimo, da ste 100 % zadovoljni z vsem, kar kupite od TWX Auto. Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom, vam bomo denar povrnili v celoti ali zamenjali blago. Prosimo vas le, da se obrnete na našo službo za stranke in nam izdelek vrnete.

Ta vosek, formuliran s kombinacijo naprednih polimerov in polnil, ki preprečujejo poškodbe, ki jo povzročajo UV-žarki in onesnaževalci iz okolja, zagotavlja trajen in obstojen sijaj. Že po prvi uporabi bo ta vosek pustil vaš avtomobil z gladko površino in sijajnim zaključkom.

TWX® Auto Wax Super vosek popoln premaz zatesni in spolira površino vašega avtomobila, ne da bi na njem ostale proge in ostanki! Zasnovan za poliranje in zaščito pred prahom in prstnimi odtisi, ponosni boste, da boste vozili avtomobil s tem razkošnim sijajem. 


KAKO UPORABLJATI: 1. Vosek razpršite na čisto predhodno navlaženo brisačo iz mikrovlaken in na površino. Za najboljši učinek se prepričajte, da je površina čista. 2. S krožnimi gibi nežno podrgnite želeno površino. 3. Uporabite drugo čisto in suho brisačo iz mikrovlaken, da odstranite preostali izdelek, PREDEN se posuši. 4. Ponavljajte ta postopek, dokler ni celotno vozilo povoskano. Za najboljšo zaščito redno ponavljajte.

DOSTAVA JE BREZPLAČNA

Ta cena vključuje vse davke in DDV. Vsako naročilo, ki vsebuje 2 ali več izdelkov, ima brezplačno dostavo. Izdelek bo dostavljen na vaš dom v 1-4 delovnih dneh od dneva naročila, ki ste ga oddali prek te spletne strani.

100 % GARANTIRANO POVRNJEN DENAR

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko vrnete, in povrnili vam bomo vaš denar - brez vprašanj.

NAČIN PLAČILA

Način plačila je gotovina po povzetju – nič ne plačate vnaprej.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!

Slabo           Dobro

TWX® Auto Wax Super vosek popoln premaz

  • Promocijska cena do
  •   Omejena zaloga PREOSTALO SAMO

Podobni izdelki