HITRA DOSTAVA – V 4 dneh

TWX® Auto Windows Vodoodbojni nanopremaz za avtomobilska okna

ZAŠČITITE OKNA SVOJEGA AVTA KOT ŠE NIKOLI POPREJ!


TWX® Auto Windows Vodoodbojni nanopremaz za avtomobilska okna ustvari plast nanodelcev, ki odbijajo vodo, s čimer postane avto super hidrofoben in čist. Dež in slabo vreme ne bosta več težava, vi pa boste uživali v varni vožnji in boljši vidljivosti!


 Ultra hidrofoben.  Odbija vodo z vaših oken, jih naredi čiste in brez madežev.
 Izboljšana vidljivost v vseh vremenskih razmerah.

 Super enostaven nanos.

 

Ultra-trajna zaščita z enostavno uporabo in hitro nanašanje s pršenjem. Poslovite se od madežev vodnega kamna in umazanije, vaša avtomobilska okna boste enostavno očistili in hitro posušili. 

TWX® Auto Windows Vodoodbojni nanopremaz za avtomobilska okna je najučinkovitejši in najbolj trpežen premaz za steklene površine na svetu! Ultra tanka, superhidrofobna formula zmanjšuje nabiranje umazanije in prahu na steklu vašega avtomobila in omogoča, da ta dobesedno izgine pred vašimi očmi.
Nano premaz ščiti steklo pred umazanijo, madeži in močnim dežjem. Preizkušen na vzdržljivost, lahko prenese ekstremne temperature in težke pogoje.

 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Želimo, da ste 100 % zadovoljni z vsem, kar kupite od TWX Auto. Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom, vam bomo denar povrnili v celoti ali zamenjali blago. Prosimo vas le, da se obrnete na našo službo za stranke in nam izdelek vrnete.

Vaša vidljivost med vožnjo podnevi in ponoči se močno poveča s povečanjem prosojnosti stekla. Ponovno obnovite bistrost svojih stekel in vozite z zaupanjem!KAKO UPORABLJATI: 1. Pred uporabo se prepričajte, da so steklene površine vašega avtomobila čiste in suhe.

2. Razpršite na okna avtomobila, ki jih želite zaščititi. 3. Nežno obrišite s čisto brisačo iz mikrovlaken. 4. Po potrebi postopek ponovite. Varno za uporabo na avtomobilih, tovornjakih, čolnih, letalih, tuš kabinah, oknih, ogledalih in kateri koli drugi stekleni površini.

DOSTAVA JE BREZPLAČNA

Ta cena vključuje vse davke in DDV. Vsako naročilo, ki vsebuje 2 ali več izdelkov, ima brezplačno dostavo. Izdelek bo dostavljen na vaš dom v 1-4 delovnih dneh od dneva naročila, ki ste ga oddali prek te spletne strani.

100 % GARANTIRANO POVRNJEN DENAR

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko vrnete, in povrnili vam bomo vaš denar - brez vprašanj.

NAČIN PLAČILA

Način plačila je gotovina po povzetju – nič ne plačate vnaprej.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!

Slabo           Dobro

TWX® Auto Windows Vodoodbojni nanopremaz za avtomobilska okna

  • Promocijska cena do
  •   Omejena zaloga PREOSTALO SAMO

Podobni izdelki