HITRA DOSTAVA – V 4 dneh

TWX® Auto Škatla s 6 Premium čistili za avto

Edini avtomobilski izdelek, ki...

ČISTI, ZAŠČITI

IN DAJE SIJAJEN VIDEZ!


ТWX® Auto Exterior 3-v-1 brezvodno čistilo, vosek in zaščita za zunanjost avtomobila je napredna 3 v 1 formula, ki čisti in ščiti vaš avto brez vode! Pozabite na avtopralnice, naša zadnja inovacija bo dala želeni popoln videz vašega avtomobila. 
Ocene strank s 5 zvezdicami


VODA NI POTREBNA!  FORMULIRANA POLIMERNA TEHNOLOGIJA 20X MOČNEJŠI OD KATERE KOLI POPRAVLJALNE MASE ALI VOSKA! LABORATORIJSKO PREIZKUŠENA TEHNOLOGIJA BREZ LIS IN PRASK

Naša ekipa za formulacijo TWX® Auto Exterior je razvila izdelek za avtomobilski detailing, enostaven za domačo uporabo, ki uporablja tehnologijo čiščenja brez vode in močilnih sredstev za nežno, varno in učinkovito odstranjevanje umazanije, maščob in nesnage – s čimer boste dobili čisto, negovano in zaščiteno površino po vsaki uporabi.

30-dnevno jamstvo za vračilo denarja - deluje ali ne plačate.

Želimo, da ste 100 % zadovoljni z vsem, kar kupite od TWX Auto. Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom, vam bomo denar povrnili v celoti ali zamenjali blago. Prosimo vas le, da se obrnete na našo službo za stranke in nam izdelek vrnete.  

PRIZNAN S STRANI STROKOVNJAKOV!

TWX® Auto Exterior je laboratorijsko zasnovan in preizkušen s strani profesionalcev za avtomobilski detailing. Noben drug izdelek ne more hkrati očistiti, dati sijaja, negovati in zaščititi. TWX® Auto Exterior to naredi!

Pozabite na avtopralnice, naša zadnja inovacija bo dala želeni popoln videz vašega avtomobila.
 • BREZ LIS IN PRASK 
  TWX® Auto Exterior je premium polimerna formula za premaz avtomobila in je nežen in učinkovit način čiščenja in zagotavlja sijoč, kot nov videz vašega vozila! Zmogljiva polimerna formula bo dala trajno zaščito pred madeži in povrnila prvotni sijaj vašega avtomobila. 

 • ODSTRANJUJE UMAZANIJO, MADEŽE IN MAŠČOBO
  Naša 3 v 1 formula vam nudi pranje avtomobila brez vode, zaščito in sijaj za čist, razstavni videz.
  Enostavna domača uporaba, brez dragih avtopralnic in voskanja!


 • ZA VSE POVRŠINE
  Uporabite to razpršilo na barvanih, kovinskih in plastičnih površinah na avtomobilih, čolnih, motornih kolesih in še več!

DOSTAVA JE BREZPLAČNA

Ta cena vključuje vse davke in DDV. Vsako naročilo, ki vsebuje 2 ali več izdelkov, ima brezplačno dostavo. Izdelek bo dostavljen na vaš dom v 1-4 delovnih dneh od dneva naročila, ki ste ga oddali prek te spletne strani.

100 % GARANTIRANO POVRNJEN DENAR

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko vrnete, in povrnili vam bomo vaš denar - brez vprašanj.

NAČIN PLAČILA

Način plačila je gotovina po povzetju – nič ne plačate vnaprej.


DOKAZANI REZULTATI LJUBITELJEV AVTOMOBILOV, KOT STE VI!

 

 • KAKO UPORABLJATI:

  1. Razpršite na čisto, zloženo brisačo iz mikrovlaken in na zunanjo površino, ki jo želite na svojem avtomobilu očistiti.
  2. Površina mora biti približno 10x10 cm (toliko, kolikor pokrijete z enim razprševanjem).
  3. Začnite nežno brisati površino v eni smeri (npr. od leve proti desni ali od desne proti levi in nikoli v krožnem gibanju) s predhodno navlaženo, zloženo brisačo iz mikrovlaken.
  4. Znova razpršite po površini, ki jo želite očistiti, in na zloženo brisačo iz mikrovlaken. Znova nežno obrišite.
  5. Pred tem se prepričajte, da na zloženi brisači iz mikrovlaken ni nobenih kamenčkov od prvega brisanja. Če je tako, mikrovlakno zložite na drug način in nato nadaljujte z brisanjem želenega območja.
  6. Za popoln zaključek zamenjajte s čisto in suho brisačo iz mikrovlaken in nežno obrišite preostanek čistila, PREDEN se posuši.
  7. Ta postopek ponavljajte, dokler celotno vozilo ni čisto in ultra sijajno. Varno za uporabo na barvi, kovini in plastiki.

FAQ

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!

Slabo           Dobro

TWX® Auto Škatla s 6 Premium čistili za avto

 • Promocijska cena do
 • €3.96

  Omejena zaloga PREOSTALO SAMO

Podobni izdelki