Pogosto zastavljena vprašanja

KAJ JE RAZLIKA MED TWX AUTO IN DRUGIMI POPULARNIMI ZNAMKAMI?


Naši izdelki so posebej formulirani s kombinacijo polimerov in zagotavljajo gladek sijajni premaz ter zaščito pred zasušenimi žuželkami, madeži vodnega kamna in umazanijo s ceste. Po nekaj tednih navadni voski in barvna polnila ne morejo zagotoviti enake ravni zaščite, saj se izperejo ali iztrošijo. Izdelki TWX Auto krepijo lak in ščitijo mesece, ne le tedne.


ALI OBSTAJA TVEGANJE, DA BI Z UPORABO VAŠIH IZDELKOV POŠKODOVALI LAK?


Naši izdelki lahko odstranijo umazanijo s površine vozila brez prask ali poškodb, če jih uporabljate po navodilih.


SO VAŠI IZDELKI OKOLJU PRIJAZNI IN NESTRUPENI?


Ponosni smo, da na trgu predstavljamo visokokakovostne izdelke za nego avtomobilov, hkrati pa so okolju popolnoma prijazni. Vse naše formule so 100-odstotno nestrupene in biološko razgradljive. Prav tako ne vsebujejo kislin in strupenih topil in sploh ne vsebujejo fluorovodikove ali žveplove kisline.KAKO POGOSTO NAJ NA AVTOMOBILU UPORABLJAM IZDELKE TWX AUTO?


Odvisno je od lokalnih vremenskih razmer in kje parkirate svoj avto. Če močno dežuje, boste za boljši učinek verjetno morali kmalu narediti nov nanos.KAKO DOLGO JE TREBA ČAKATI NA DOSTAVO?


Naročila lahko trajajo od 1 do 4 delovnih dni (razen med vikendi in prazniki), odvisno od države. Obdelava naročila vključuje pobiranje v skladišču, pakiranje in pripravo naročila za dostavo. Ko naročilo prevzame kurir in ga dostavi na vaš naslov, se šteje kot "odpremljeno". Zagotovite, da bo nekdo lahko prevzel vašo pošiljko med 09:00 in 18:00.


KAKŠNI SO NAČINI PLAČILA?


Nudimo varno plačilo - gotovino ob dostavi - plačate samo, ko prejmete svoje naročilo, brez predplačil ali transakcij.


ALI LAHKO PREKLIČEM ALI SPREMENIM NAROČILO?


Ne, ko je naročilo oddano, ga ne moremo več preklicati ali spremeniti. Pred zaključkom naročila se prepričajte, da so vsi vaši podatki točni. 


ALI NUDITE KAKŠNE POPUSTE ALI PROMOCIJE? 


Da, nudimo popuste in posebne akcije. Najboljši način, da boste o njih obveščeni je, da nas spremljate na Facebooku in preverjate našo spletno stran.


KAJ STORIM, ČE V NAROČILU MANJKA IZDELEK?


Če želite pomoč, se obrnite na našo Službo za stranke. Vse manjkajoče izdelke je treba sporočiti v roku 14 dni po dostavi.  


KUPIL SEM IZDELKE TWX AUTO NA DRUGEM SPLETNEM MESTU/TRGOVINI, MI ŠE VEDNO LAHKO POMAGATE?  


Žal nam je, ampak naše izdelke najdete le na našem uradnem spletnem mestu. Vsaka druga prodajna mesta so neuradna in izdelki so lahko ponarejeni, zato zanje ne moremo zagotoviti garancije. 


ALI PONUJATE NAČIN DOSTAVE "S KLICEM" ALI "PREVZEMNO MESTO"? 


Ne, edina možnost dostave je dostava na vaš naslov. 


ALI LAHKO IZDELKE TWX AUTO UPORABLJAM BREZ VODE?


Da! Vsi naši izdelki - razpršila in geli, se lahko uporabljajo brez vode. Formula naših izdelkov deluje tako, da umazanijo inkapsulira in podmaže, kar omogoča enostavno čiščenje brez napora. Ko je umazanija na vašem vozilu inkapsulirana, nima druge možnosti, kot da se nalepi na brisačo iz mikrovlaken in pusti površino gladko in čisto.